THE LOCATION  
     
  THE DEVELOPMENT  
     
  RELEASE DETAILS  
     
  SPECIFICATION  
     
  TOWNHOUSE FLOOR PLANS AND OPTIONS  
     
  APARTMENT FLOOR PLANS  
     
  VIRTUAL TOUR OF THE SHOW APARTMENT  
     
  PHOTOGRAPHS OF THE DEVELOPMENT  
     
   

 
       

THE LOCATION

Location is the key to quality in buying a property either as a private residence or investment. Undoubtedly, Chlorine Mews occupies an unrivalled setting equidistant between the Malone and Stranmillis Roads.

Located in the heart of Stranmillis Village, there are excellent shops and an array of lively restaurants and expresso bars which are literally within a minites walk.Queens University, schools and Churches are all close by.

Queens University Physcial Education Centre and Botanic Gardens are within a short walking distance, and the City Centre is easily accessible.

THE DEVELOPMENT

The development will comprise of six apartments and four town houses. Whilst the design exudes all the elegance and style of the Victorian era, the internal layouts have been designed to offer both flexibility and a stylish living environment for the next millennium.
The apartments will offer a bright open layout with living/dining room open to kitchen, cloakroom and two bedrooms both with en suite facilities. Design features will include curved hallways, the selective use of glass blocks, open fires, large bay windows, and magnificent penthouses with balconies.

The townhouses offer a creative design concept not previously available in South Belfast. The elegant, traditional Victorian elevation to Chlorine Gardens belies the stylish internal design with two optional layouts to suit differing individual requirements.

The entrance to the townhouses is from the rear courtyard. On the ground floor, there is a covered entrance with integral covered parking, an entrance hall, utility room, guest bedroom suite with an en suite shower room. Upstairs, on the first floor, there is a spacious living room with dining area open to kitchen, a second bedroom, bathroom/en suite, cloakroom.

The second floor is available with two optional layouts; The traditional layout provides a magnificent master bedroom with en suite bathroom and dressing room.

The 'Designer' layout provides a spacious bright drawing room occupying the entire second floor creating the penthouse living concept.

Whichever layout you select, all townhouses will enjoy a magnificent roof terrace, which should capture the sun throughout the day.

In addition to the integral private parking provided within the town houses, the courtyard also provides private parking for the apartment residents and visitors.

 

 
 
 

Back to Top


Designed & created by .
Copyright, 1999, SFE Caruth. All rights reserved